Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Română (România)

Drept societar şi M&A

 

Biroul nostru îşi însoţeşte clienţii încă de la intrarea pe piaţa română şi îi sprijină la construirea unei structuri adecvate prin intermediul căreia să îşi desfăşoare activitatea comercială. Totodată le stăm la dispoziţie clienţilor noştri pentru elaborarea şi implementarea strategiilor de business, pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranţă posibil pentru investiţia lor.

Cu toate că în perioada de criză economică numărul tranzacţiilor de tip mergers & acquisitions a scăzut semnificativ, acestea au devenit din nou un subiect interesant atât pentru investitorii români, cât şi pentru cei străini. Biroul nostru sprijină clienţii atât în faza preliminară a verificărilor de tip due diligence, cât şi ulterior la negocierea şi încheierea contractelor, precum şi la restructurarea companiilor care au făcut obiectul tranzacţiei.

În acest domeniu am asistat intrarea pe piaţa română a unor investitori importanţi în diverse domenii: construcţii, furnizori pentru industria auto, IT, producţie, transport, agricultură, etc., însoţindu-i apoi în fiecare proiect cu consultanţă în probleme curente.

 

 

Home     Disclaimer     Contact