Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Română (România)
managementsmall

 

Av. Alice ŞERBAN LL.M

Managing Partner


 

Alice_official

 

 

 

 

 

Specializări:

Mergers & Acquisitions

Achiziţii publice

Tranzacţii internaţionale

Dreptul muncii

 

Domenii comerciale:

Energie regenerabilă şi eficienţă energetică

Dreptul construcţiilor, monumente istorice

Automotive

Servicii

 

Limbi străine:

Germană, Engleză, Italiană

Experienţă:

Oferă consultanţă în principal companiilor multinaţionale din ţări vorbitoare de limbă germană, de la momentul intrării pe piaţa română, în tranzactii comerciale complexe. Asistă companiile pe durata restructurărilor.

Coordonează echipe de avocaţi în cadrul a numeroase verificări due diligence în vederea încheierii de share deals / asset deals, însoţind ulterior companiile pe durata negocierilor contractuale şi a implementării acordurilor rezultate.

A asistat proiecte de reabilitare a unor importante imobile istorice în zona de Vest a ţării şi a însoţit un program complex de finanţare acordată Municipiului Timişoara de către Guvernul Germaniei în toate aspectele juridice.

A asistat numeroase companii în domeniul producţiei de energie din resurse regenerabile: achiziţii şi vânzări proiecte energie eoliană, fotovoltaică, hidroelectrică, dar şi în sectorul de servicii conexe (construcţii-montaj, etc.).

A asistat şi reprezentat companii activând în domeniul construcţiilor în negocieri contractuale, proceduri de achiziţii publice, dar şi în litigii complexe şi proceduri de arbitraj.

Membru al Baroului Timiş din 2006.

 

Studii:

Facultatea de Drept UVT, Timişoara, 2003

Master în Drept Comunitar, Timişoara, 2006

 

 

Av. Mihnea RADU LL.M

Managing Partner


 

mihneacropsmall

Specializări:

Drept imobiliar

Insolvenţă

Litigii şi arbitraj

Drept fiscal

 

Domenii comerciale:

Dezvoltare imobiliară

Agricultură

Automotive

Construcţii

 

Limbi străine:

Engleză 

Experienţă:

 

A asistat proiecte de achiziţii imobiliare semnificative în zona de Vest a României având ca obiect atât suprafeţe de terenuri agricole cât şi terenuri intravilane, a redactat şi negociat pachete contractuale complexe (promisiuni de vânzare / contracte de vânzare cu garanţiile aferente, contracte de arendă, ante-contracte, etc.). 

Oferă consultanţă în dreptul societar şi coordonează analize due diligence în vederea fuziunilor / achiziţiilor şi asistă companiile în cadrul negocierilor contractuale, al procedurilor administrative şi în relaţia cu autorităţile.

Asistă şi reprezintă clienţii în litigii civile (revendicări imobiliare, exproprieri etc.) şi litigii comerciale / între profesionişti complexe, inclusiv în recuperarea de creanţe, proceduri de insolvenţă, contencios administrativ şi fiscal, litigii de achiziţii publice, etc., dar şi cu privire la contractele de credit bancar (caracterul abuziv şi nulitatea clauzelor, executarea contractului).

Membru al Baroului Timiş din 1999

 

Studii:

Facultatea de Drept UVT, Timişoara, 1998

Master în Dreptul Afacerilor, Timişoara, 2000

 

 

 

 

Home     Disclaimer     Contact