Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Română (România)

Biroul


Motto-ul nostru: „Business by Excellence“ descrie poate cel mai bine biroul nostru de avocatură – consultanţă juridică la cel mai înalt nivel în toate domeniile de interes pentru companii, soluţii creative pentru toate planurile de afaceri, asistenţă personalizată şi o comunicare eficientă şi adaptată perfect la nevoile clienţilor sunt ceea ce ne caracterizează.

Cei peste treisprezece ani de experienţă în domeniul consultanţei internaţionale de afaceri, în special pentru companii din spaţiul vorbitor de limbă germană, ne-au învăţat că nu trebuie să existe impedimente în calea ideilor de afaceri inovatoare, dar totodată şi că siguranţa oricărei investiţii, mici sau mari, trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Din aceste motive suntem alături de clienţii noştri încă de la început la implementarea planurilor lor de investiţii, suntem disponibili oricând suntem solicitaţi şi urmărim activ derularea proiectelor acestora.

Noi gândim internaţional şi graniţele nu reprezintă un obstacol, se pune mult accent pe flexibilitate şi adaptabilitate, toate pentru a veni de fiecare dată în întâmpinarea clienţilor şi pentru a găsi soluţii adecvate, având întotdeauna în prim plan interesele economice şi financiare ale clienţilor, precum şi solicitările acestora.

În acest sens propunem clienţilor noştri o paletă complexă şi cuprinzătoare de servicii, incluzând pe lângă serviciile juridice şi servicii în domenii complementare şi conexe: consultanţă fiscală, audit, contabilitate şi consultanţă în finanţări europene. Aceste servicii le oferim prin societăţile partenere cu privire la care găsiţi detalii la rubrica Parteneri.

 

 

Home     Disclaimer     Contact